Tel: (+355) 4 24 21 840 - Cel: (+355) 692037056 - E-mail: [email protected]

Masazheri Estetiko Kuruese

Program studimi 2 vjeçar, i thelluar profesionalisht në gjithë spektrin e trajtimeve estetike dhe masazheve, i përshtatur në perfeksion për tendencën moderne të trajtimeve estetike të ndërthurura me masazhet fizioterapike.

Më shumë... →


Estetike e Avancuar

Program studimi 2 vjeçar, i thelluar profesionalisht në gjithë spektrin e trajtimeve estetike.


Më shumë... →


Parukeri e Avancuar

Program studimi 2 vjeçar, formim teorik dhe profesional të thelluar të studentëve në fushën e fizioterapisë estetike.


Më shumë... →


Fizioterapi Estetike

Program studimi 2 vjeçar, me sukses të garantuar, me baza teorike dhe praktike dhe me trend të theksuar europian.


Më shumë... →

Për më tepër Ofrojmë: Kurse/shkolle per formim profesional

HISTORIA JONË FLET PËR VËMËNDJE NDAJ CILËSISË!
Qendra Multifunksionale New Generation, e para shkollë e pajisur me Çertifikatën e Menaxhimit të Cilësisë, UNI- EN- ISO 9001 : 2015, Çertifikata nr 125/17, në fushat: Projektim, Arsim dhe Formim Profesional (Parukeri, Estetikë, Masazheri), Kodi EA 37.

New Generation SPOT

Lajmet e fundit

Të gjitha lajmet e fundit
0902

Fanta Stil, Zgjo Talentin

Zonja, nëna të reja! Asnjëherë nuk jeni vonë për të marrë një profesion! E keni pyetur veten se cfarë profesioni do kishit dashur të b Me shume... →
0401

New Generation dhe E Diela Shqiptare

New Generation në një tjetër bashkëpunim televiziv, kësaj here me emisionin "E Diela Shqiptare", jep kontributin e saj në paraqitjen aq pr Me shume... →
2812

Një tjetër "Fest"

Si cdo fundvit organizohet Festivali i RTSH-së, një event mjaft i rëndesishëm. New Generation si përherë e gjeti veten si pjesë e stafit mbësh Me shume... →

Video Galeri

Te gjitha Videot

Partnere

Te gjithe Partneret
logo_1
logo_1
logo_1
logo_1
logo_1
logo_1
logo_1
logo_1
logo_1
logo_1
logo_1

Aktivitete

Te gjitha Aktivitetet

Tourmake

Feedback nga studente

Sfidova realitetin dhe ja arrita qëllimit. Njohuritë e marra në Qendrën Multifunksionale New Generation, më kanë hapur dyert për punësim dhe iniciativat e mia profesionale.
Viki Llamani, Masazheri Estetiko-Kuruese
Pres të diplomohem, por ndërkohë punoj kryelartë në një qendër dermatologjike. Zgjedhja ime mi dha rezultatet akoma pa mbaruar studimet. Faleminderit New Generation!
Rigena Kolmili, Estetikë e avancuar
Kam kryer studimet në Qendrën Multifunksionale New Generation dhe më duket sikur kam një jetë në profesion. Ndihem e sigurt, e plotësuar dhe gjithmonë pranë modernes!
Ana Maçi, Parukeri e Avancuar
Back to Top