ILIR TAFAJ!

ADMINISTRATOR OF NEW GENERATION!

VICE CHANCELLOR SPEECH

E nisëm sfidën tonë 10 vite më parë për të krijuar një model konkurrues dhe sfidues për brezat e rinj të profesionistëve.

Koha ikën shpejtë dhe po me këtë ritëm duhet të vrapojmë dhe ne drejt cilësisë dhe perfeksionit.

I am New Generation u bë “thirrje” e çdo studenti që ka qenë pjesë e rrugëtimit tone. Ne premtojmë që secilit prej jush t’ju gjendemi pranë me shumë përkushtim, në realizimin e ëndrrave tuaja për këto profesione të bukura.

singnature
VICE CHANCELLOR

COURSES FOR FREE, REGISTER NOW

Creative in research and teaching.

Contact Us

Rruga e Dibrës, mbrapa Komisariatit Nr. 4, Rezidenca Tower Bridge, Kulla 3, Tiranë

Search