Ceremonia e Diplomimit "23

Ceremonia e diplomimit për studentët e programeve 2 vjeçare në New Generation. Studentët u pajisën me diploma të njohura ndërkombëtarisht! Një pasaportë suksesi e cila do ti hapë dyert e profesionit brenda dhe jashtë vendit. Krenarë për brezat e profesionistëve të cilët diplomohen çdo vit në New Genration.

Sfida të reja na presin!

Contact Us

Rruga e Dibrës, mbrapa Komisariatit Nr. 4, Rezidenca Tower Bridge, Kulla 3, Tiranë

Search