Programet e studimit

Programet e studimit në Qendrën Multifunksionale “New Generation”, janë hartuar për të realizuar një kombinim perfekt midis lëndëve të formimit bazë dhe atyre të formimit profesional, duke vënë theksin në formatin intelektual qe duhet të ketë profesionisti i ardhshëm.

This image for Image Layouts addon

Parukeri të Avancuar

Program studimi 2 vjeçar, formim teorik dhe profesional të thelluar të studentëve në fushën e parukerisë së avancuar.

Më shumë
MASAZHERI ESTETIKO KURUESE

MASAZHERI ESTETIKO KURUESE

Program studimi 2 vjeçar, i thelluar profesionalisht në gjithë spektrin e trajtimeve estetike dhe masazheve

Më shumë
This image for Image Layouts addon

ESTETIKË E AVANCUAR

Program studimi 2 vjeçar, i thelluar profesionalisht në gjithë spektrin e trajtimeve estetike.

Më shumë
This image for Image Layouts addon

FIZIOTERAPI ESTETIKE

Program studimi 2 vjeçar, me sukses të garantuar, me baza teorike dhe praktike dhe me trend të theksuar europian.

Më shumë

Search