Zyra për punësim

ZYRA PËR INFORMIM/PUNËSIM/KARRIERË/ TRAJNIM GJATË GJITHË JETËS!

New Generation jep vazhdimisht kontributin e tij si ndërmejtës dinjitoz midis studentëve dhe tregut punës, tashmë dhe me Zyrë për: Informim/ Punësim/ Karrierë/ Trajnim gjatë gjithë jetës e cila operon brenda shkollës!

Detyrat e saj:

Informim: Për kërkesat e tregut punës për gjitha nivelet e formimit bazë statistikave grumbulluara nga kontaktet me qendrat dhe sallonet.

Punësim: Ndërmjetësimi midis Qendrave estetike, Salloneve dhe studentëve tanë, me qëllim punësimin e tyre. Kjo ka funksionuar Tiranë, qytete tjera Shqipërisë. Top List janë studentët cilët kanë frekuentuar maksimalisht intership-in. Gjithashtu përparësi ju jepet studentëve nga shtresat nevojë.

Karrierë: I përgjigjet kërkesave nga ish studentët e punësuar suksesshëm, për tu ngritur nivele larta, qendrat luksoze apo për ti dhënë konsulencë dhe mbështetje hapjen e bizneseve tyre private.

Trajnim gjatë gjithë jetës: Konsiston ofrimin e mundësisë për pajisjen me informacione reja, specializime afatshkurtra, azhornimin me teknikat moderne, ish studentëve.

Zyrë për: Informim/ Punësim/ Karrierë/ Trajnim gjatë gjithë jetës

Cel: 0696001009
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 
Facebook: NewGeneration Punësim
Instagram: newgenerationpunesim

Search