FantaStil, Zgjo Talentin

“New Generation” hapi dyert për të bërë pjesë e konkursit “FANTASTIL, ZGJO TALENTIN” vajzat dhe zonjat nga mosha 30- 45 vjeç që e kanë ëndërr profesionin për të bukurën, për të konkuruar dhe për të fituar tre Bursa në programet tona të studimit 3, 6 dhe 9 muaj, në: Parukeri, Nail Art & Make – up.

FantaStil, Zgjo Talentin I

Për here parë këtë vit, Mars 2019 u zhvillua konkursi FantaStil, Zgjo Talentin!

“New Generation” hapi dyert për bërë pjesë e konkursit FANTASTIL, ZGJO TALENTIN” vajzat dhe zonjat nga mosha 30- 45 vjeç e kanë ëndërr profesionin për bukurën, për konkuruar dhe për fituar tre Bursa programet tona studimit 3, 6 dhe 9 muaj, :

  • Parukeri
  • Nail Art
  • Make – up

Konkursi u zhvillua 6 Mars -> Finalizimi 8 Mars, festën e nënës dhe gruas!

Search