Këshilla mbi kujdesin personal

Në këtë rubrikë, do të gjeni artikuj profesionalë nga stafi i New Generation mbi kujdesin personal ndaj flokëve dhe lëkurës, këshilla mbi përgatitjen e maskave natyrale në shtëpi, mbi përdorimin e produkteve të duhura estetike, kozmetike dhe të mirëmbajtjes trupore gjatë çdo stine.

Search