Në studion e “Rudina”, RTV Klan

Në studion e “Rudina”, RTV Klan për të folur mbi Tendencat dhe risitë e Makeup për vitin 2023.

New Generation gjithmonë një referencë rreth trendeve më të fundit në botë. 

WhatsApp Image 2023 03 28 at 1.56.46 PM

 

Search