Zhvillimet në sektorin e Estetikës në botë dhe qasja e New Generation me këto standarde.

Të ftuara në ABC News për të folur rreth zhvillimeve në sektorin e Estetikës në botë dhe qasja e New Generation me këto standarde.

Të ftuara në studio: Znj. Mimoza Mumajesi, Drejtore pranë Qendrës Multifunksionale New Generation dhe Znj. Barbara Lenocci, Pedagoge e jashtme në Departamentin e Estetikës, Beauty specialist.
326828085 1247439426116249 5988510900274163428 n 1
 

Search