Seminar "Forcimi i aftësive drejtuese të sipërmarrësve Zejtare" në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë

Dhoma Kombetare e Zejtarise se bashku me Dhomen e Zejeve Koblenz, Gjermani organizuan diten e dyte e Seminarit "Forcimi i aftësive drejtuese të sipërmarrësve Zejtare", ku morën pjesë edhe përfaqësues të New Generation.

Znj. Evelina Parvanova, drejtuese e projektit te grave Sipermarrese Zejtare te Ballkanit Perendimor dhe Ukraines pershendeti pjesemarresit, Znj. Evis Sinoimeri Kryetare e Gruas Sipermarrese Zejtare te Dhomes Kombetare te Zejtarise falenderoj Dhomen Zejtare te Koblenzit per mbeshtetjen e vazhdueshme ndaj Komitetet dhe keto aktivitete forcojne strukturat e komitetit.
320987115 424860076428302 2622782990247057719 n
 
321568485 916052452733232 1489777908238305382 n
 

Search